Thursday, March 18, 2010

kahweng?

gua da muak da pegi kenduri kawen nowadays.semua same je.tentatif majlis yang biasa.majlis mula pkul 12 sampai kol 6.makanan caterer masak.ala2 buffet.pengantin sampai dalam pukul 1
pakai kilat2.kalo pengantin tu 'hitam manis'.die suke pakai baju yang tak matching ngan 'hitam manis' die tu.spek itam tak tinggal.mesti ade.yg tu dari aku kecik aku tak paham.kenape mesti pakai?silau matahari ke silau baju snirik?pastu ade kompang.pastu bla bla bla....(macam kenduri biaselah senang cite)

***

kalo gua punye kenduri kawen gua nak buat cani

gua tanak pakai tengkolok.rambut gua da cantik.so tak perlukan tengkolok untuk kaverkan rambut gua.gua tanak pakai samping sebab gua benci samping.tatahu kenapa.untuk makanan gua nak kerahkan orang2 kampung gua masak.derang masak sedap!oh..gua takkan pakai spek itam.untuk acara hiburan lak.gua akan sediakan guitar hero full set untuk memembe gua main.sebaik saje gua sampai lagu muse akan berkumandang.cool.gua haramkan karaoke dan kompang dalam majlis gua.gua takkan bersanding sebab gua tak suke duduk berdua ngan bakal bini gua depan orang ramai.gua pemalu.serius.

last skali gua takkan buat kenduri gua time matahari tengah terpacak betul2 atas kepala gua. nnti cair mekap.gua buat malam.sejuk.tak berpeluh.

last lagi skali lepas kenduri gua ngan memembe gua keluar buat bachelor party.hehe

10 comments:

kanip said...

ko xnak jemput aku datang ko nye kawin ke????

orked hana said...

huu..yg ptg jempot saye tau!
buat kat bukit ayer sambil mandi-manda pun ok wat..haha =p

astrinee said...

tahinah!!!
jgn lupe jemput!!!
nak dok meja VVIP!!
ngadap pengantin!!!lauk udang aku punya!!hehehehe
nak tembikai bulat2!!!
weeeeeeeeeeee
aku dijemput ker pun??huhu

alepzuhri said...

ade ke tembikai petak2?
haa

astrinee said...

tak..tembikai yg buat mcm boat tuh pastuh die korek isi tembikai tu jadik bebola..grrrrrrrrrr...

Cik LeYha~~~ said...

fuh! style barat beb siap ade bachelor party. yg tu pon org kmpng masak gak ke??? hahahaa

Princess Mulan said...

me too! my wedding, takkan buat la time2 panas terik.. pasti buat malam... atau pun petang ... garden party :D

alepzuhri said...

cik leyha- kalo barat bachelor party sebelum kawen...hehe

mulan- bahaye da buat siang2...global warming

J. Love said...

now i wonder if anyone nk kawen dgn u.

i mean, bachelor party AFTER majlis. cmon. get a room la

alepzuhri said...

ermmm
itu hanya impian yang sangat tidak mampu untuk dicapai
;p