Wednesday, November 12, 2008

zoom 100 perisa oren sangat sedap

tajuk seperti yang diatas adalah sejenis air...kegilaan aku pada masa kini setelah air zappel da macam nak2 pupus da...susah btul nak cari zappel...haish

nape entah makin tue ni makin susah nak cari menda2 yang dahulu kalanya time aku muda2 masih kurus gitu cukup senang nak cari kat kedai apek tikam 2kupang tu...

contoh barang2 yang aku rasa susah nak cari skang ni:

1. kek hiro
2. tikam 2kupang tu
3. aku lupe name biskut kaler kuning yang plastik die panjang tu...teruja aku dulu makan benda tu..

tu je kot yang aku ingat lagi..aku ni kan ade short term memory sket...makin tue makin short...aku rindu zaman aku kena kejar ngan lembu...aku rindu zaman aku kene rotan ngan bapak aku sebab turun sawah tak bgtau n umah aku bersepah dengan selut2...aku rindu tgk membe aku nak wheeley motor dia tp jatuh dalam sungai...aku rindu semua tu!

ps:pokoknya aku nak jd muda balik...sekian

3 comments:

Astrinee Adian said...

kek hiro!!!!
last aku mkn taun lepas...
di seksyen 10 shah alam..
taman bekas peninggalan trojan arts...tempat kerja di mana bermulanya "kisah suka duka" ayu,faizeen...n pengenalan dgn abg ku...haha..

hiro!!!ku merindui mu~~~

~mademoiselle hana~ said...

haha.
saya rindu gula2 yg ade cinicin kt ujung tu.!

alepzuhri said...

astrinee:
hah
aku nak kek tu
tulung laa
da kempunan tahap ape da ni hah
hehehehe
pengenalan ngan abgmu?
heh?

hana
hehehehehe
sy tringat yg tu..huhu
penah bagi kat jiran cincin tu time kecik2
huhuhu